+45 28 11 70 33 isoterm@isoterm.dk

Undersøgelse af isolering

Isoterm undersøger isoleringsarbejdet

Med termografering kan man undersøge om isoleringsarbejdet er korrekt udført, eller om der er fejl og mangler. I eksisterende bebyggelse kan vi med udstyret undersøge, hvor det er mest økonomisk at udføre forbedringer.

Eksempel på undersøgelse af isolering 1

Før man går i gang med renoveringen kan en termografi være til stor hjælp.

Hvor farven er mest gul, er der stort varmetab. Derved er der mangel på isolering.

Eksempel på undersøgelse af isolering 2

Eksempel på manglende isolering ved tagvindue.

Undersøgelse af isolering i et hus spiller en afgørende rolle for at opretholde energieffektivitet og komfort i boligen. En metode, der anvendes til denne form for undersøgelse, er brugen af termografiudstyr. Med termografiudstyr kan vi måle forskelle i tykkelse, revner og luftlommer i isoleringen.

Termografiudstyr fungerer ved at detektere og visualisere varmestråling, der udsendes fra forskellige overflader. Når det bruges til at inspicere isoleringen i et hus, kan termografiudstyr identificere områder med unormal varmeoverførsel. Disse områder kan indikere manglende isolering, ineffektive isoleringsmaterialer eller skader på isoleringen.

Ved at analysere termografiske billeder kan man identificere områder, hvor isoleringen er for tynd eller beskadiget. Revner eller sprækker i isoleringen kan også opdages ved hjælp af termografiudstyr. Desuden kan luftlommer eller dårligt tætnede områder ses som temperaturforskelle på billederne.

En grundig undersøgelse af isoleringen i et hus ved hjælp af termografiudstyr kan hjælpe med at identificere områder med energilækage og varmetab. Ved at adressere disse problemer kan man forbedre husets energieffektivitet og reducere energiomkostningerne. Derudover kan det også bidrage til at forbedre komforten i boligen ved at sikre ensartet temperaturfordeling i rummene.

I alt kan undersøgelsen af isolering i et hus med termografiudstyr bidrage til at skabe en mere energieffektiv og behagelig bolig, samtidig med at man reducerer miljømæssige belastninger og energiomkostninger.

Isoterms ISO-9001 certificering

Iso-9001

Isoterm er en ISO-9001 certificeret virksomhed, hvilket gør at vi møder en række internationale standarter, som sikrer dig, at du får det bedste stykke arbejde udført.

Hvad er en ISO 9001 certificering? Læs mere her

 

Certifikat: 6776 energimærkning, 7278 tæthedsmåling og bygningstermografi

Kan Jensen

Kontakt os

Vi vil så gerne hjælpe dig og tilbyde vores mange års erfaring med kontrol af klimaskærme og isolering, samt udførelse af energiberegninger, så kontakt os endelig.