+45 28 11 70 33 isoterm@isoterm.dk

Trykprøvning til erhverv og boligblokke

Erhvervsbygninger

Vi specialiserer os i trykprøvning af erhvervsbygninger på op til 100.000 m2. Uanset om det drejer sig om produktionsvirksomheder, kontorbygninger, butikslokaler, udlejningsejendomme eller boligbygninger, kan vi hjælpe med at sikre, at bygningerne opfylder tæthedsstandarderne.

For at sikre, at trykprøven godkendes ved første forsøg, har vi stor succes med at foretage 2-3 besøg i løbet af byggeperioden. Ved disse besøg undersøger vi klimaskærmen for eventuelle fejl og mangler, der kan påvirke tætheden. Vi udarbejder en detaljeret besøgsrapport med billeder af identificerede fejl og mangler, som kan bruges som dokumentation på byggemøderne. Vi pålægger ikke ekstra omkostninger for denne service, men der skal være indgået en aftale om, at vi udfører trykprøvningen på bygningen.

Ud over trykprøvning kan vi også hjælpe med at udføre energimærkning af bygningen. Når vi alligevel er på stedet, kan vi give en konkurrencedygtig pris for denne service, da vores transportomkostninger er reduceret.

Ved at vælge os som din partner til trykprøvning af erhverv og energimærkning af din erhvervsbygning, kan du være sikker på, at du opnår de nødvendige tæthedskrav. Samtidig får en bedre forståelse af bygningens energieffektivitet. Vores erfaring og grundige tilgang sikrer, at du får en pålidelig og præcis vurdering af din bygnings tæthed og energiforbrug.

 

Trykprøvning af erhverv

Iso-9001

Isoterm er en ISO-9001 certificeret virksomhed, hvilket gør at vi møder en række internationale standarter, som sikrer dig, at du får det bedste stykke arbejde udført.

Hvad er en ISO 9001 certificering? Læs mere her

 

Kaj Jensen

Kontakt os

Vi vil så gerne hjælpe dig og tilbyde vores mange års erfaring med kontrol af klimaskærme og isolering, samt udførelse af energiberegninger, så kontakt os endelig.