+45 28 11 70 33 isoterm@isoterm.dk

Trykprøvning af eksisterende bygninger

Gennemgang af eksisterende bygninger og boliger

Til dato er er ingen krav på trykprøvning af eksisterende bygninger, men der er mange boligselskaber, som stiller krav om trykprøvning af lejlighederne ved renoveringer af disse.

Dette kan både være ved forbedring af den eksisterende tæthed, eller hvor krav til BR 15 krav skal overholdelse. 

Vi kan være behjælpelige med at undersøge eksisterende byggemasse, og finde frem til hvad der skal til for at overholde den ønskede trykprøvning.

Da vi ønsker at testen godkendes første gang, har vi stor succes med, at vi kommer 2-3 gange under byggeperioden, hvor vi undersøger klimaskærmen for fejl og mangler.

Vi laver en besøgsrapport med billeder af fejl og mangler, som kan bruges på byggemøde. Dette er ikke noget, som vi tager ekstra for, dog skal der være lavet en aftale om at lave trykprøvning på bygningen.

Vi kan også sørge for udførelse af energimærkning af bygningen. Når vi er på pladsen, kan vi også komme med en god pris på udførelse af energimærkning, når vi alligevel er på pladsen, har vi færre omkostninger til transport.

Kontakt os

Vi vil så gerne hjælpe dig med vores mange års erfaring med kontrol, test og isolering af bygninger, så kontakt os endelig.