+45 28 11 70 33 isoterm@isoterm.dk

Ris og ros

Her kan du læse alt ris og ros til Isoterm

Du er meget velkommen til at skrive hvad du har på hjertet om os. Vi sætter pris på alt feedback både positivt og konstruktiv, således vi kan give en endnu bedre service til vores kunder.

4 Kommentarer

 1. Freddy Rosendah

  Til dem som renoverer et gammelt hus! Jeg købte i 2006 et gammelt hus fra 1955 og var dengang i forbindelse med Isoterm. Da det var mit første huskøb, overvejede jeg at kontakte Isoterm. Dog blev det hurtigt klart for mig, at de forbedringer som jeg selv kunne se (udskiftning af vinduer, renovering af 1. sal incl. isolering osv.) kunne jeg lige så godt lave inden jeg kontaktede Isoterm. Efter endt renovering, havde jeg et par problemer med træk, når jeg om aftenen sad i min “nyrenoverede stue”. Det var ikke for mig entydig klart hvor problemet lå, så derfor kontaktede jeg Isoterm, hvis annonce jeg havde gemt. Efter at aftale tid med Kaj Jensen, var jeg spændt på hvad fejlkilden nu var og var også fortrøstnigsfuld omkring, at jeg nok skulle få sparet Isoterms honorar ind. Efter at Kan Jensen grundigt gemmengik huset, og jeg trak på hans vist nok 18 års erfaring. Var fejlkilden defineret, som viste sig at være gamle vinduer fra 1991. Som sidegevinst var der også et vinduesparti, som viste utæthed, selv efter at et proff. tømrerfirma havde været og sat partien i. Med den grundige rapport i hånden, har jeg nu kontaktet tømrerfirmaet, og de vil komme og kigge på tingene med henblik på en evt. udbedring. Konklusionen for mig er klar! Jeg har nu af Isoterm fået defineret 12 forbedringsområder, som jeg skal have undersøget nærmere, så det vil jeg bruge 2008 på. Personlig er jeg overbevist om, at jeg så rigelig har sparet Isoterms honorar og megen af min egen sparsomme tid ved at have taget mig sammen til at aftale tid med Isoterm. Jeg er en meget tilfreds jysk kunde… Glædelig jul og godt nytår.

  Svar
 2. Morten Thomsen

  Vores hus er bygget i 1970. I 2006 afsluttede vi en totalrenovering af huset. I 2009 opdager vi kuldebroer i flere rum i huset. I den forbindelse har Kaj Jensen været på besøg hos os og udført en termografiundersøgelse. Efter afsluttet undersøgelse har vi nu en kørerplan klar for at komme kuldebroerne til livs. Undersøgelsen blev udført med stor kompetence og visuel klarhed for os som husejere. Det var utrolig spændende og lærerigt at få forklaret de forskellige udsving i temperaturere indenfor såvel som udendørs. Tak for en proffesionel og grundig gennemgang af vores hus. Med venlig hilsen Inka og Morten Thomsen.

  Svar
 3. Gorm Sandberg

  Kom lige forbi, og vil da ikke gå uden at skrive i gæstebogen. Godt arbejde i laver, god service Kaj, vil helt klart anbefalde jer til andre. Mvh Gorm Sandberg http://www.huggehuset.dk

  Svar
 4. Lotte la Cour

  Super god service… stor ros til dig Kaj for din altid hjælpsomme måde at være på…. og så efter 6 forsøg!! Dejligt du lige fik sat håndværkerne igang med det samme når du var her…. kunne godt have brugt dig som byggeleder!!!!
  Har kun gode ting at sige om jer!
  Venlig hilsen Lotte la Cour

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.