+45 28 11 70 33 isoterm@isoterm.dk

Energimærkning af eksisterende bebyggelse

Beregning af energi for eksisterende bebyggelse

Energiberegning er et godt redskab til at se, hvor man kan spare penge på udgifter til opvarmning og vandforbrug i bygningen, eller om huset har et sundt energiforbrug.

Energiberegning af eksisterende huse er en vigtig undersøgelse af bygningens isoleringsevne i vægge, gulve, loft samt vand- og varmeinstallationer. Formålet med energiberegningen er at vurdere den eksisterende isoleringsevne i bygningens ydersider og identificere eventuelle områder med forbedringspotentiale.

Under energiberegningen tages der også højde for vandforbruget i bygningen og hvilke vandhaner der benyttes. Derudover undersøges varmeanlægget i bygningen for at vurdere dets effektivitet og energiforbrug.

Som en del af energiberegningen modtager man skriftlige forslag til energibesparende løsninger. Disse forslag inkluderer en beregning af de forventede udgifter samt en estimat for afbetalingstiden på investeringen i de energibesparende tiltag. Dette giver ejeren af bygningen en klar indikation af de potentielle økonomiske og energimæssige fordele ved at implementere de foreslåede forbedringer.

 

Energiberegning af eksisterende bygninger

Prisen for udførelse af energiberegningen afhænger af flere faktorer. Det omfatter tilgængeligheden af tegninger og beskrivelser af konstruktionerne i bygningen samt antallet af bygninger, der skal undersøges.

Vi anbefaler at kontakte os, da vi har stor ekspertise inden for energiberegning af eksisterende huse, for at få en prisvurdering og yderligere detaljer om processen. Ved at gennemføre en energiberegning kan man opnå en bedre forståelse af bygningens energiforbrug og identificere muligheder for at gøre den mere energieffektiv og omkostningsbesparende på lang sigt.

Priser(Priserne er inkl. moms)

 0 m2 til   99 m2 kr. 5.319,00
100 m2 til 199 m2 kr. 5.851,00
200 m2 til 299 m2    kr. 6.382,00
300 m2 til 499 m2     kr. 8.535,00

Kontakt os

Vi vil så gerne hjælpe dig og tilbyde vores mange års erfaring med kontrol af klimaskærme og isolering, samt udførelse af energiberegninger, så kontakt os endelig.